VUOROVAIKUTTEINEN VALOKUVAUS ™

– KERRO TARINASI KAMERALLA

vvlogoKehittämäni Vuorovaikutteisen Valokuvauksen ideologia on ollut vahvasti läsnä ammattikuvaajan työssäni jo liki 20-vuoden ajan. Usean vuoden ajan olen tarjonnut kursseja harrastajavalokuvaajille sekä eri alojen ammattilaisille, jotka työssään hyödyntävät valokuvan käyttöä.

Olen vetänyt Vuorovaikutteisen Valokuvauksen kursseja ja työpajoja mm. lapsille ja nuorille, pedagogeille, hoitoalan yrittäjille ja työntekijöille, valokuvauksen harrastajille, luonto- ja matkailualan toimijoille. Yhteistyökumppaneina ovat olleet mm. Kansalaisopisto, Green Care, Kuvataidekoulujen Liitto.

 

Onko Sinun työ- tai harrastusyhteisössäsi tarvetta luovalle elinvoimaa sekä virkeyttä lisäävälle Vuorovaikutteisen Valokuvauksen kurssipäivälle kulttuurin parissa?

Kurssilla opitaan valokuvauksen avulla mm.visualisoimaan kuviin tarinoita ihmisten, luonnon ja ympäristön kanssa vuorovaikutuksessa. Opit myös vangitsemaan valokuviisi kokemiasi tunnetiloja sekä aistihavaintoja luovasti.

Halutessasi kurssiin voi sisällyttää osion Alpakka vuorovaikutuksen kompassina.
Tutustu Sirpan alpakoihin >>

Retkellä kasvattamieni alpakoiden kanssa tai eläinavusteisen toiminnan vierailulla esim.vanhainkodissa, pääset tallentamaan kamerallasi tunnelmia innostavasti ja mielikuvituksellisesti.

Opi valokuvauksen tekniikkaa visuaalisuuden kautta. Innostu ja onnistu!

Kurssi on loistava vaihtoehto esim.TYKY- päiväksi!
Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään sopiva kurssi teidän tarpeisiinne!

2
3
4
5
6
7
8
9