Olen paikallisesti mukana ainoana valokuvaajana uskomattoman hienossa projektissa, Hetki Unelmaa.
Keväällä 2011 Kokkolalaiset valokuvaajat Anne Yrjänä ja Anu Sundell toteuttivat yhteistyössä paikallisten kehitysvammaisten palvelukeskuksen kanssa kuvausprojektin, jonka ajatus oli lähtenyt voimauttavasta valokuvasta.

Ideana oli luoda palvelukeskuksen asukkaista kaunis ja itsetuntoa kohottava muotokuva, jossa he saisivat esiintyä unelmiensa roolissa.

Tänä vuonna hanke toteutetaan valtakunnallisena. 

Tavoite on, että syksyllä 2012 eri puolille Suomea pystytetään ainakin 5 näyttelyä, joissa on Suomen Ammattivalokuvaajien jäsenten kuvaamia kuvia paikallisista kehitysvammaisista henkilöistä. Kyseessä on hyväntekeväisyysprojekti ja haluankin tässä kiittää kaikkia, jotka ovat lähteneet suurella sydämellä mukaan tähän unelmien toteuttamiseen! Sillä valokuvaajan lisäksi unelman toteuttamiseen tarvitaan maskeeraajakampaajakauniit vaatteet ja asusteet, sekä muuta rekvisiittaa.

Mukaan ovat lähteneet:

Forssan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry.
Kauneushoitola Tuhkimo
Tina`s Hiusmuotoilua
Muotiputiikki Helmi(Somero)
Forssan Teatteri
Suomen Ammattivalokuvaajat ry.
Fotolinja
Finnfoto

Projektin vaiheita

Tapasin eilen minun mallini, Henna Seppäsen ja Soile Vuorisen. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua; intoa ja jännitystä;)!
Tytöt elävät jo nyt unelmaansa; kuvaussuunnittelua, haaveilua omasta unelmaroolista, stailausta…
Hennan unelmarooli on poliisi. Eikä mikätahansa poliisi, vaan rikospoliisi työssään! Hämyä ja jännittäviä kuvauspaikkoja luvassa;)…

Soile on syntynyt huippumalliksi! Kävelynäytös Kuvaamoni ”catwalkilla” sai kaikki paikalla olijat kateellisiksi;). Sitä oli harjoiteltu, WOW!

Eletään mukana täysillä!


Hetki Unelmaa -kuvauspäivä on ohi

Tämä matka näiden kaikkien mukana olleiden ihanien ihmisten, yhteistyökumppaneiden ja tietysti Soilen ja Hennan kanssa on ollut uskomaton ja täynnä iloa! Kiitos teille ihan jokaiselle, jotka olette eläneet mukana kukin tavallanne! Meikit, hiukset, vaatteet olivat 10+!!! Loimme Soilesta ja Hennasta muotokuvat, jotka julkistetaan valtakunnallisesti vasta syksyllä. Hei, miten maltamme odottaa;)!? Laitan kuitenkin muutaman Hennan avustajan, Eveliinan, ottaman kuvan tästä ikimuistoisesta päivästä. KIITOS! Minäkin elin taas hetken unelmaani;)…

2
3
4
5
6
7
8
9