Vuoden Positiivisin on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, urheilija tai johtaja, opettaja tai hoitaja. Hänen ammatillaan ei ole väliä, mutta on tärkeää, että hän on henkilö, joka voi toimia esikuvana meille muille, koska:

– hän on osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta
– hänen saavutuksensa ovat seutukunnallisesti merkittäviä
– hän auttaa myös muita onnistumaan ja on innostava ihminen
– hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa

”Mottoni on että puhu muista ihmisistä paljon hyvää”

Sirpa julistettiin Forssan seudun vuoden positiivisimmaksi, Forssan nuorkauppakamarin järjestämässä yleisöäänestyksessä 4.8.2017. Äänestykseen osallistui 1325 ääntä joista 632 kannattivat Sirpaa positiivisimmaksi henkilöksi alueella!

Nuorkauppakamari luonnehtii yleisöäänestyksen voittajaa seuraavasti:

”Sirpa on positiivinen energiapakkaus, joka tekee vilpitöntä työtä tuottaakseen iloa myös muille. Hän tekee aktiivisesti hyväntekeväisyyttä mm. vierailemalla terapia-alpakoiden kanssa kehitysvammaisten ja vanhusten palvelutaloissa. Hän saa hymyn kasvoille seurassaan oleville ja luo positiivista ilmapiiriä missä tahansa kulkeekin. Sirpa on palveluhenkinen ja pitkäjänteinen tekijä, joka ryhtyy sanoista tekoihin. Hän tekee kaiken mihin ryhtyy suurella sydänmellä.”

Sirpa pohtii oman positiivisuutensa taustoista:

”Positiivisuus on oppimista ja haasteiden ylittämistä. Jos en hallitse jotakin taitoa, jonka haluaisin osata, en jää voivottelemaan osaamattomuuttani, vaan tartun härkää sarvista ja opettelen sen. Toisaalta positiivisuus on myös kiitollisuutta. Kukaan muu ei voi tehdä toisesta onnellista, vaan onni ja positiivisuus kumpuavat viime kädessä ihmisestä itsestään.”

Lähteet: Forssan Lehti, Forssan Nuorkauppakamari

 

2
3
4
5
6
7
8
9